Het is nog steeds een beetje worstelen met het menu van Kami.
Hij heeft de afgelopen tijd : 40 % Rauwe vleesbotten, 8 % Groentes, 37 % Pancreas, 15 % Spiervlees gehad. hij kreeg dan wat andere organen als extra.
Maar het werkt niet, het moet anders.
Ik ga nu voor een aantal weken pakketjes maken en wil de volgende percentages gaan aanhouden:
40 % Rauwe vleesbotten (Kippenek, Damhert ribben, Eendenek, Haasbout, Kipkarkas, Konijnenkarkas, Konijnenkoppen)
35 % Pancreas
10 % ander orgaanvlees (Runderpens, Runderlever, Eendenhart, Lamshart, Lamspens)
15 % Spiervlees (Struisvogel, Hert, Haas, Paard, Vis)
Groentes ga ik dan als extra geven.
Geit krijgt hij niet want dat is te vet, en met vis moet ik ook erg uitkijken. Hij krijgt nu vaak dingen uit blik, want dan kan ik het uitspoelen zodat het wat minder vet is. Of tonijn in water.
Ondanks het grote percentage pancreas krijgt hij ook nog zymoralpoeder over zijn eten heen.
Iemand nog tips???