Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door wonkybonk
#875884
Vandaag terug geweest naar Crama. De spalk was na een week al verwijderd omdat Wonka hier huidproblemen van kreeg en de hele bovenkant van zijn voetje ging ontsteken. Vandaag overleg en de bloeduitslagen waren binnen. Uit de uitslagen blijkt dat Wonka een chronische Lyme besmetting heeft en positief scoort op de testen op auto-immuumziekte, l.e. (lupus) en spierreuma. Of het al niet erg genoeg is met een reumapatient in huis te moeten leven, mijn man heeft een agressieve vorm van ra. Nu besloten om Wonka de komende maanden overdag een steunverband te laten dragen en hij begint met een onderhoudsdosis Metacam. Verder opbouwen conditie, gewricht koelen na inspanning en toevoegen van voedingssupplementen zoals veendrenkstof curcuma en gember. En dan maar afwachten of de chronische ontsteking aan een van gewrichten zal verdwijnen. Andere mogelijkheid is het gewricht openleggen, maar daar vind Crama het nog veel te vroeg voor.
Door Lizzy
#876002
Oh bah, dit is geen fijne uitslag :'(. Ik hoop dat de steunverbanden en voedingssupplementen wat doen... heeft Crama je deze voorgeschreven?
Door Hanny
#876129
Is misschien en hele domme vraag, maar hoe kunnen ze weten, dat de Lyme besmetting chronisch is en is daar dan niets aan te doen?

Hanny
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door