Moderator: Lizzy
Laura2004 schreef: Pas geleden heeft Rachel ongeveer dezelfde vraag gesteld:Hoe pof je pompoen? In aluminium folie in de oven of kachel?
http://www.barfplaats.nl/forum/index.ph ... 986.0.html
Maar je kan het er doorheen doen, maar er wordt aangeraden om de pompoen te koken of te stomen, ik heb de pompoen laatst gepoft voor ik hem aan de honden gaf en het was een succes!
dorinekok schreef: Hoe pof je pompoen? In aluminium folie in de oven of kachel?Ik doe hem gewoon in de oven, zonder aluminiumfolie, net als bijvoorbeeld kastanjes. En daarna is de schil er heel makkelijk af te halen . Ik doe de pompoen ook altijd in de oven voor dat ik er soep van maak en daarna bak ik hem nog even in de olijfolie, ik vind dat de smaak dan meer tot zijn recht komt, maar dit laatste heeft natuurlijk helemaal niks met barf te maken
Kruimel schreef: Ik schil het wel trouwens, net als voor mezelf, scheelt behoorlijk in de gassenik ook, niet voor de gassen, ik wist niet dat de schillen gas veroorzaakte, nog nooit geprobeerd