Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Dami
#862843
Nou vandaag weer de uitslag gekregen van de controle van Noah's urine, de eiwit creatinine ratio moest opnieuw bekeken worden, vorige keer was die na de cortisonen injectie, 24 te hoog dus, want hij mag tot 15, dus dat betekende dat ze eiwitverlies had van de nieren(volgense de specialist kon dat idd komen van die injectie), nu was ie 17, een flink stuk gedaald nu dus, maar net niet helemaal goed, moest bellen met Utrecht en overleggen met de specialist, maar die heeft helaas nog niet terug gebeld, maar ik denk zelf dat dit best goed is, aangezien ze helemaal geen klachten meer heeft, en nu weer op haar oude gewicht zit+1 kilo. Waarschijnlijk belt die arts pas na het weekend, dus nog even geduld, maar ik denk niet dat ze beginnende nierfalen heeft, aangezien alles weer terug is naar normaal, maar wel een heftige reactie op die cortisonen injectie!
Door Dami
#862926
De specialist uit Utrecht heeft net gebeld en ziet geen reden om verdre onderzoek te doen, aangezien ze geen klachten meer heeft en dat er duidelijk een dalende lijn zit in de eiwit-creatine verhouding. Ik zelf wil uit voorzorg over 3 a 4 weken nog een keer de urine laten onderzoeken zodat ik zeker weet dat het echt oke is!
Door Lizzy
#862986
Ik vind hetgeen de speciast zegt heel aannemelijk maar net als jij zou ik over een maandje nog eens testen. Fijn in ieder geval dat er een dalende lijn in zit!
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door