Ik zou als beginner met makkelijke botjes beginnen, dus kippennekjes en vleugeltjes (even doorknippen in het gewricht, zeker als je net begint).
En als dat goed gaat alle andere onderdelen van kip.
Vervolgens iets hardere botjes van kleinvee, zoals konijn, parelhoen, eend enzovoorts.
Lamsribben zijn vrij hard, zeker als ze van ouder lam (schaap) zijn.
Pas als je hond goed gewend is aan het eten van bevleesde botten, kun je zoiets inzetten.
Dat geldt feitelijk voor alle ribben, nekken, koppen en/of staarten.
Ze moeten van een vrij jong prooidier afkomstig zijn en je hond moet aan vleesbotten gewend zijn.
Geldt ook voor zalmkop.
Runderbot is veel te hard. Ik voer zelf geregeld kalfs/runderknars en dat is goed te knagen, maar ook pas als je hond gevorderd is.
Als je spiering en zalmfilet in één maaltijd geeft, dan denk ik dat het heel laxerend is
Maar misschien bedoelde je zalmkop? Dan denk ik dus dat je met die kop nog even moet wachten.
Honden hebben toch zeker een 15% orgaanvlees nodig (bijvoorbeeld pens, hart, nier en lever).
Of een hond moet vasten, daar zijn de meningen over verdeeld.
Maar ik zou eerst mijn hond aan barf wennen, alvorens ik aan vasten dacht.