Moderator: Lizzy
tieneke schreef: Is toch veel verser om ze over de mix te doen rechtstreeks uit de koelkast?Ja, maar het leek mij handig, omdat ik dan het ei in de keukenmachine kan vermalen, zodat ze de schil opeten, want als ik het prak eten ze het niet. En het leek mij handig omdat ik besef dat veel groentes die ik heb gekocht een beetje droog zijn waardoor mijn keukenmachine niet goed maalt en het leek me een goede oplossing om voor het vochtige die eieren er doorheen te doen.
dorinekok schreef: lijkt mij geen goed idee. Toen ik het las, zei ik meteen hardop gatver... Ik denk dat de eiereen gaan schiften als ze weer ontdooien. Om het zekere voor het onzekere te nemen zou ik er gewoon een scheutje water en/of olie bij doen. Dan ben je van het droge af.Ik ga het eerst wel even proberen zonder eieren, misschien lukt het wel gewoon.
100% zeker ben ik niet van bevroren eieren maar ik zou het niet doen.
Laura2004 schreef: Ik ga het eerst wel even proberen zonder eieren, misschien lukt het wel gewoon.Komkommertje
koekje schreef: ik geloof dat alleen de eiwitten in te vriezen zijn, los dus. maar das niet wenselijk in je barfmenu.ik moest ook meteen aan haar denken met die zakje ingevroren eiwit
(nigella lawson vriest dr eiwitten ook in, maar zij frituurt dan ook marsen en bountys...)
Laura2004 schreef: Ja, maar het leek mij handig, omdat ik dan het ei in de keukenmachine kan vermalen, zodat ze de schil opeten, want als ik het prak eten ze het niet.Zonder schil geven en de schalen wegdoen of drogen zodat je ze eventueel met een vijzel/machientje kunt vermalen.
tieneke schreef: KomkommertjeJa, die doe ik er normaal gesproken doorheen voor de vocht, maar dat had ik nu niet in huis en ik wilde het vandaag maken, omdat ik er verder geen tijd meer voor heb....