<<Teak 7? Wat is dat?
Mastik, zo'n spul dat in een tube zit en dat je met een spuit moet aanbrengen en dat gegarandeerd twee verschillende materialen lijmt zeg maar
<<En in de zomer, waar kan ik het dan zetten?<<
Zeker niet in de zon
, dus misschien op een schaduwrijke plek onder een struik , maar in de zomer bij echt warm weer gebruik ik dat niet.
Dan gebruik ik echt mijn vleesput als ik iets wil laten rijpen .
<<Hoe doe ik dat dan, zorgen dat het vlees "droog" blijft? Kun je anders foto's maken ter verduidelijking?<<
Gewoon bijvoorbeeld houtkrullen op de bodem van dat vat, daar trekken de vleessappen in, en dus zwemt het niet in zijn eigen troep, of bijvoorbeeld een roosterke maken onderaan van bijvoorbeeld een metalen onderlegger waar je op een tafel de kookpotten opzet.
Een foto ter verduidelijking, zal ik straks effe mailen, maar 't stelt echt niet veel voor, 't is gewoon een plastik vatje, (vraag het aan je warme bakker, die heeft dat gegarandeerd , van vetstoffen bijvoorbeeld) je snijd gewoon een groot gat in dat deksel en daar kleef je vliegengaas op zodat er luchtcirculatie aan het vlees kan en geen vliegen, er moet lucht aankunnen , nooit niet afsluiten in een gesloten emmer of vat.
Gr.
Roger.