Moderator: Lizzy
Nonique schreef: Mogelijk vind zij ze gewoon niet zo lekkertis wel een pup van 9 weken
Bovendien kun je ze beter gewoon in enkele stukken hakken met een vleesbijltje en niet pletten. Als je ze plet komen er enkel scherpere kantjes aan die tijdens het knagen/bijten mogelijk wat scherp aanvoelen in de bek.
Voor een hond is het normaal om behoorlijke brokken/stukken door te slikken, dus als je een eendennek al in stukken gehakt hebt kunnen ze de partjes gerust doorslikken zonder nog zelf te hoeven breken, kauwen en scheuren tot hap klare brokken.
Een hele eendennek kan voor enkele rassen en honden wat te hard zijn om stuk te trekken/bijten/scheuren in hapklare brokken/porties en dan is een hele wat groot om zo door te slikken.
Groetjes,
Monique
trimsalon schreef: tis wel een pup van 9 wekenPup hier at dat met 9 weken ook niet hoor.
Angelique schreef: Pup hier at dat met 9 weken ook niet hoor.
Angelique schreef: Nope. Wel kwartel.kwartel wil ik vrijdag proberen. Maar is eend nog gewoon te hard? Het stukje wat ze gehad heeft, kraakte en kauwde ze wel goed
trimsalon schreef: tis wel een pup van 9 wekenOeps, die had ik gemist...............
tieneke schreef: Ik zou eerst met kippennekken en karkas gaan oefenen,eendennekken zijn best stevige jongens voor een pup van 9 weken.heeft ze ook al wel gehad, hoor. En dat ging goed, dus wilde ik dat proberen
trimsalon schreef: Ik had een hele kleine eendennek voor Bantu in tweeen gedaan, en flink er op los gemept. Was zo plat als een dubbie . Eerste stukje heeft ze goed opgegeten (en goed gekauwd), maar bij het tweede stuk merkte ik toch dat ze er wat moeite mee had, en liep er ook bij weg. Moet ik hieruit concluderen dat het dan toch TE hard is voor haarKlinkt inderdaad als te hard. Ik zou het nog even houden bij de kippennekken en sardientjes etc.