Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Ellen Els en Nina
#739490
Vorige week hebben we Nina d'r rastakapsel er af laten. Dit doen we 1 a 2x per jaar. Na verloop van tijd gaat de ondervacht zodanig vervilten dat kaalscheren (ja, standje 1 van de tondeuze) de enige optie is.
Nina vindt dat scheren niet leuk, maar daarna zie d'r lekker vrolijk rondhuppelen. Ze vindt het wel lekker zo in d'r blootje. :D
Helaas is er deze keer op verschillende plaatsen ook wat huid beschadigd, bijna alles is genezen behalve eentje. En dat plekje zit wel heel vervelend.... onder d'r staart, net bij d'r kontje. Ze heeft er flink last van. Ze loopt er soms gewoon "krom" van, met d'r staartje zielig opzij gebogen.
:D
Ik heb al 2 dagen calendula-zalf gesmeerd en gisteren en vanmorgen vaseline. Maar het blijft rood en ge-irriteerd.
Hebben jullie nog tips?
Gebruikersavatar
Door Joke I
#739524
Die wondjes vind ik niet raar met standje 1. Waarom geen standje twee. De irritatie aan de huid zal zonder meer dan veel minder zijn.
Maar goed....een optie is natuurlijk hydrocortiderm. Het zit vol met hormonen, maar juist voor zo´n plek op een hele lastige plaats is het wel ideaal.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door