Aangezien ik relatief "nieuw" ben, heb ik natuurlijk nog maar een fractie gelezen van wat op barfplaats geschreven staat. Ik kom dan ook steeds veel interessante onderwerpen tegen, en klik me daarna een ongeluk om weer heel ergens uit te komen.
Dit probleem had ik ook al met de antieke Encyclopedie, die kwam van de plank om iets op te zoeken, maar ik kwam zelden aan het onderwerp toe want ik was al weer iets anders tegengekomen......
Nu is m'n interesse gewekt in vlees drogen, klik, klik, klik..enz.
Dus toch maar gericht een vraag stellen:
-Wordt gedroogd vlees door sommigen meegenomen op vakantie als alternatief voor KVV??
Voor 2 honden (35/30 kg.) kan ik voor de eerste vakantiedagen nog wel KVV meenemen. Met droge brokken hoef ik niet aan te komen, die worden gewoon niet gegeten! En alle dagen op zoek naar slagers en/of vlees is juist iets wat ik tijdens vakantie graag wil vermijden. Wij besteden dan liever de tijd aan wandelen tot we niet meer kunnen, da's veel leuker!
Ter illustratie:
De laatste vakantie in de Belgische Ardennen betrokken we een huisje met koelkast, helaas zonder vriesvak. Heel slim heb ik toen het koelkastje op maximum gezet, het werkte....de koelkast werd vriezer! Echter de melk, yoghurt, boter en alle andere artikelen die ons als baasjes gastronomisch zouden moeten verwennen, waren in bol staande blokken veranderd. De sla was als chips te eten!
Ik zou de volgende vakantie graag een koel pilsje kunnen drinken i.pv. de bierklont zorgvuldig van scherven te ontdoen om daarna, als een abnormaal waterijsje, met mes en vork te moeten verorberen.
Dus extra (mogelijk domme) vraag:
-Hoe lossen andere KVV-ers dit probleempje op?
Ik ben benieuwd,
oger