Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#693110
Wie heeft er ervaring met kliniek Dierenarts specialisten Amsterdam?
Ik heb daar een afspraak staan bij de interne Geneeskunde voor Chicky en haar blaasproblemen.

Nu heeft mijn d.a. een belachelijke verwijsbrief opgesteld  >:( met daarin meerdere malen vermeldt dat ik GEEN dieetvoer meer voer.

Onderaan staat nog even: Let wel: Eigenaar geeft inmiddels geen struviet dieet meer: maar vers vlees.

Ook is hij zoveel dingen vergeten in de brief te zetten, ik heb daarom mijn eigen medisch verslagje maar opgesteld.  ::)
Een voorbeeld van zijn incomplete info: 'De eigenaar geeft vers vlees, aangevuld met appelzuur'. (de cranberry en vitamine C. vergat hij even te vermelden voor het gemak)

Nu mijn vraag: Heeft er iemand ervaring met deze Specialisten kliniek en weet iemand hoe ze tegenover vers vlees staan? Ik ben namelijk bang dat het verse vlees straks als oorzaak aangewezen wordt voor alle problemen. 

Wanneer ze negatief t.o. vers vlees staan ben ik zelfs bereidt mijn afspraak te cancelen en ergens anders een afspraak te maken (de Wagenrenk bijv.) Voor nu heb ik alvast besloten een afspraak te maken bij John Woudtra, een dierenarts in Den Haag die pro-vers is. Ik ben het zat mezelf iedere keer te moeten verdedigen bij mijn eigen d.a.  >:(

(wanneer dit topic in het verkeerde hoekje staat, hoor ik het graag. Ik wist niet precies waar ik het moest plaatsen.)
#693111
Ja ik ken Erik den Hertog en Tjerk Bosje persoonlijk, ik heb namelijk in de spoedkliniek voor dieren gewerkt en daarin zitten ook de dierenarts specialisten en overdag werkte ik met hen. Sinds de start van Any Animal hebben wij een aantal klanten naar hen verwezen.

Deze klanten waren allemaal tevreden over de werkwijze van de heren, ze zijn aardig en goed.
Wij zijn voorstanders van rauw voeren en dat weten ze. Ze zijn zelf geen promoters van rauwe voeding (zijn artsen  ;)) maar hebben het tot nu toe ook niet afgekraakt bij onze klanten, ze laten het in het midden.

Het lijkt mij alleen maar goed dat óók jij over rauwe voeding begint, komen ze er langzaam achter dat steeds meer mensen hun dier op deze wijzen willen voeren.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door