Lizzy schreef:
Ja, ik heb hier ook wel eens dit soort type rib. Van lam. Naar knetteren de stukjes ook wel eens van af. Mijn honden zijn natuurlijk wel behoorlijk geoefende hondjes maar hier eten ze ze gewoon op. Ik durf je alleen niet te garanderen dat je ze helemaal risico-vrij kunt voeren. Hoe doet Annemarie dat?
Beetje late reactie... Maar Anne-Marie heeft ze dus zoals Monique al zei weggegooid nadat ze het vlees eraf heeft gesneden
.
Ik moet er wel bij zeggen dat deze ribben ook niet te buigen waren, er zat echt geen beweging in en met een snoeischaar kwam ik er ook absoluut niet doorheen. En aangezien Gitte alle opvreet wat ik haar aan bot voorzet durfde ik het niet aan. De ribbenkast (nouja, 1 kant ervan dan) woog ook wel 1,5 kilo
, best veel voor een jong hertje...
.
Er zaten gelukkig ook kleinere ribbenkastjes bij dus hopelijk zijn die wel zacht(er), maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd, staat van de week op het menu.