Het vernieuwde menu van Damey, samengesteld door een Canadese arts:
800 gram koolvis
800 gram konijn
336 gram kalkoenvleugel
4,500 gram kalkoenfilet, indien mogelijk met vel, zonder bot
224 gram kippennek, zonder vel
336 gram kipkarkas
2.750 gram paardenvlees
1,500 gram gemalen rundvlees (gehakt), 15% vet
1,500 gram pens
56 gram lams rib
224 gram varkens rib
180 gram lamshart
450 gram runderlever
3 kippeneieren
5 eierschalen
80 gram sla
80 gram wortel
80 gram broccoli
80 gram bloemkool
80 gram komkommer
80 gram aubergine
400 gram zilvervliesrijst (gekookt gewicht)
3 theelepels kelp
600 ml magere yoghurt
21 x vitamin E 200 IU
6 levertraan capsules
250 mg zinc citrate
1800 mg magnesium citrate
50 mg mangaan
1 theelepel No-Salt
De hoeveelheden is weer voor een periode van 3 weken