ja ik heb toevallig net een menutje gemaakt en bedacht dat ik smorgens 50 gram kvv geeft, en savonds 100 gram wat anders, maar heb daar kippenhartjes en lever bijgezet maar dat hoeft dus eigenlijk niet.. heb ik net een kilo opgeslagen
,maar was zowiezo niet van plan om daar veel van te geven..2 hartjes per week dacht ik zo. Verder heb ik makreel en sardientjes in de vriezer, 1 in de koelkast die krijgt ze morgen, kijken of ze het lust
.Dit krijgt ze dan 1 keer in de week.
Ik ga morgen even een paar slagers/slachters langs hier in de buurt om te vragen naar kip/eendnekken, spiervlees/kopvlees, en ik lees vaak geitensnippers wat is dat?
Zo krijg ze wat verschillend vlees..
Ik heb ook een groentemix gemaakt van wortel,brocolli en sperciebonen, ik ga morgen op de markt nog wat halen, wat ik eraan toe kan voegen, dit wil ik dan zo'n 3 a 4 keer geven in de week 15 /20gr.per dag. En verder 1 ei per week.
Hier ff een voorbeeldje voor de duidelijkheid.. ik zou graag horen of dat goed is en/of wat er beter kan. sMorgens is het gewoon kvv 50 gr.dus dat laat ik achterwege.
M: Kippennek 100 gram+ 15 gr. groenteprut.
D: Schapen/runspens 80 gr.+ 20 gr.groenteprut.
W:Runderriblap+rauw ei 100 gr.
D: Kippennek+wat groenteprut met huttenkase of creme fraise ofzo?voor
de smaak?
V: Geitensnippers? 80 gr. + kippenhart 20 gram.
Z: Sardines/makreel 100gram+ groente.
Z: Kalkoenfilet 50 gr.+ 50 gr.eendennek.
Zoiets?