Ik ben voor mijn vizsla Luna druk bezig met barfen, bijna volledig nu maar ik loop tegen een praktisch probleempje aan. We bestellen het vlees diepgevroren maar dan moet ik regelmatig toch wel iets weggooien omdat zo'n enorm runderhart er echt niet in een paar dagen doorheen gaat.
In hoeverre kan ik iets ontdooien en weer invriezen?? (ik heb altijd begrepen dat dat niet mag) en wat moet in anders doen met die hele kilo's die telkens van die karkassen, nekken harten, levertjes e.d. in een zak zitten??
Heeft iemand daar tips voor?
Dan kan ik namelijk precies de hoeveelheden voor elke dag bij elkaar in een zakje doen en dan hoef ik maar 1 zakje per dag eruit te halen, lijkt me het meest handig..
Ik ben benieuwd hoe jullie dit allemaal aanpakken.
Oh ja en is het raadzaam als Luna geen verse vis eet (nog niet..) om dat zalmolie door het eten te doen elke dag? en ook een beetje lijnzaadextract.?
groetjes Nicole