Eind oktober krijg ik er een Am. Staffiepupsel bij. Hij zal dan 9 weken oud zijn. Nu begin ik toch lichtjes te panikeren, hoor
Mijn volwassen honden eten rauw, maar ik heb nog nooit een pup rauw gegeven, en ik wil het goed doen
Kan er iemand helpen om een goed menuutje samen te stellen?
Het boek van Mogens heb ik gelezen, en ik versta hieronder dat een pup om de andere dag een maaltijd dient over te slaan, maar daarom niet minder eten krijgt.
Nu heb ik in mijn twee grote vriezers:
- zelfgemaakte groentenmix
- lamsribben van heel jonge lammetjes biologisch grootgebracht, zeer zacht.
- kalfsschouder/heup, kalfsvlees, kalfsstaart.
- konijn
- piepkuiken
- kwartel
- lamsrib/lamsvlees
- geitenvlees/geitenrib
- makreel/sardien/zalmkoppen
- vuile pens
- gemalen kipkarkas
- kippenvleugel/kippennek/kippenbout
- orgaan: kalfshart, kalfslever, kippenmaag, kippenhart, lamslever, lamshart
- paardenvlees
- rundsnijlingen
- kalkoenvlees
- eendenbouten/eendenvlees
Kan er me iemand op weg helpen?
en hoeveel % moet ik hem geven? Is dit van zijn huidige gewicht of van z'n volwassen gewicht?
Pfff, toch wel anders, hoor dan het een volwasen hond voorschotelen.
Oh ja, ik heb ook nog Carnibest in de vriezer liggen.
Oh, ja ... en de pup krijgt bij de fokker Proplanbrokjes