Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Tiesto
#625486
Voor een paar weken terug schreef ik dat Tiesto na een wandeling heel vaak ging zitten en niet meer verder wilde...de da dacht toen dat hij zich verstapt zou hebben en hij kreeg Rimadyl..ook gaf ze aan dat bij de rechterachterpoot het strekken niet optimaal is..we hebben al een keer foto's laten maken omdat hij van kleins af aan altijd heel stram loopt en toen zeiden ze dat de kommetjes en kopjes wel goed pasten maar vrij klein waren, maar hij was toen pas 1 jaar..Woensdag zijn we naar een andere da geweest, omdat de vorige keer niet tevreden waren voor de kleine enting en toen meteen gevraagd hoe deze erover dacht..Tiesto moest zelfs buiten een stuk lopen en rennen, wat de andere nooit gevraagd heeft! Ze vond dat hij liep als een oude hond en dat hij de poten niet ver genoeg naar voren zette..terwijl hij in mei 2 is geworden..ze dacht zelf dat t iets met zijn spieren is, aangezien hij ook altijd na het rennen een hele trilpoot heeft aan de rechterkant..ze wilde echter eerst de fotos opvragen..Enig idee?
Door Lizzy
#625542
Poeh. Ik zou het je niet durven te zeggen. Wat zou er volgens haar dan mis zijn met de poten? Is zij orthopedisch specialist? Wel fijn dat ze eerst de foto's even op gaat vragen.
Door Tiesto
#629731
Late reactie terug, een paar daagjes met de jongens naar Zeeland geweest..Ze is alleen da voor zover als ik weet..zij dacht dat het iets met de spieren in zijn poot zou zijn, aangezien hij ook heel snel met zijn rechterachterpoot trilt...gaan maandag langs ivm zijn schimmelinfectie en dan zal ze de foto's ook bekeken hebben..
Door Tiesto
#630220
Niet officieel, aangezien hij toen nog niet helemaal een jaar was en dat nog niet kon zei de da toen..maar volgens hem waren de foto,s toen goed.
Door Ine
#630284
Tiesto schreef: Niet officieel, aangezien hij toen nog niet helemaal een jaar was en dat nog niet kon zei de da toen..maar volgens hem waren de foto,s toen goed.
Het zou voor mij, maar dat is mijn mening, erg fijn zijn om een officiële uitslag te hebben. Dit om te weten, waar je aan toe bent en dus eventuele klachten kunt uitsluiten of behandelen.
Door Jones
#630412
de klachten (trillen na het rennen/lopen) herken ik wel: daar heeft Bonnie ook last van (gehad). Bij haar zijn toen foto's van de heupen gemaakt en bleek dat ze HD heeft.. :-\

Hoeft natuurlijk niet te zeggen dat jou hond dat heeft, maar ik zou me ook zekerder voelen als er een nieuwe röntgenfoto werd gemaakt.

Succes!
Gebruikersavatar
Door Ivonne
#630657
trillen deed Bas ook toen hij zijn kruisbanden gescheurd had en wij dit nog niet wisten dat dat zo was  :(

Nu trilt hij ook nog wel eens maar dat komt volgens mij door de arthrose die hij heeft.
Door Lil
#631168
Trillen heeft meerdere oorzaken, Boris trilt ook wel eens, maar dan heeft hij juist weer rugklachten en problemen met de zenuwbanen.... Wel is de fysiotherapie voor hem een wereld van verschil.

Dus goed laten onderzoeken en kijken wat er aan de hand is, ik lees nu al meerdere oorzaken over dezelfde klacht, het trillen van de poot.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door