120g brocoli
250g bloemkool
800g courget
2 stengels met blad selder
1komkommer
1/2 kropsla
groen van de wortels
150g paardebloemblad
80g brandnetel
350g spersiebonen(gekookt)
850g pompoen
1 bundel wortelen
3 rode bietjes(uit verpakking)
tuinkers
alfalfaspruiten
mosterd en radijsspruiten
en dan nog een 5tal teentjes look
Mooie lijst met veel afwisseling!!
Maar toch even wat ik verder denk...
Ik zou alleen de helft cougettes doen en de helft pompoen,en misschien iets minder boontjes? Ik vind deze 3 in verhouding met de rest 'n beetje veel.
Misschien 'n krop andijvie erbij en niet
alle groen van de wortels gebruiken, dat is aardig bitter en je hebt ook al de bittere paardebloemblad er in zitten.
De mosterd en radijs is ook aan de scherpe kant, dus ik zou liever niet alles tegelijk gebruiken,maar volgende keer afwisselen.
bleekselderie kan je wel meer van gebruiken, ook van 't blad.
En krop sla??? Welke sla?
Alleen de donker groene sla gebuiken, ijsberg heeft geen waardes.
Bietjes blad kan je OOK gebruiken (is nog beter als loof van wortels)
Maar toch goed gedaan hoor!!