Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door *wendy*
#619432
Vanochtend kwam ik beneden en ons jongste mannetje gebruikte zijn ED poot niet meer  :'( :'( :'(
Dus dalijk maar weer DA bellen en zeggen dat ik ook gelijk vandaag foto's wil en niet wil wachten tot Gent tijd heeft (Gent heb ik toch al niet zoveel vertrouwen meer in).
Tevens willen we alle foto's opsturen naar 2 andere specialisten voor een second opinion. We willen wel eens weten waar Gandor (en wij) aan toe is.

Vorige week hadden Owen en ik al tegen elkaar gezegd dat we op korte termijn een nieuwe foto wilden, omdat we het idee hadden dat hij pijn had. Ondanks dat we geen duidelijke verslechtering zagen in zijn "wandelen".
Maar dat het zo snel MOEST hadden we niet verwacht  :'( :'( :'(

Waarschijnlijk zal hij weer een zooi Rimadyl meekrijgen of sterker  :'( :'( :'(

Ik hou jullie op de hoogte.
Laatst gewijzigd door *wendy* op di 29 aug 2006, 12:35, 1 keer totaal gewijzigd.
#619463
Heel veel  sterkte zeg!! Dit is echt niet nix, schrok ervan.

Ja je zal zekers pijnstillers meekrijgen, en dan maar hopen dat die de meeste pijn een beetje kunnen verdoven, niet al te veel. Ik bedoel niet dat hij er nix meer van voelt en weer gek gaat doen.

Succes!!
#619505
Oh Wendy, ik vloek effe met je mee hoor, want dit is toch echt niet leuk meer! >:( Jullie stoppen er zoveel energie, zorg en liefde in en tot nu toe lijkt die ellende maar niet voorbij te willen gaan..... Hou moed en heel veel sterkte! Dikke knuf voor Gandor!

Rachel.
#619528
chamourel schreef: ach wat erg  :'(
heel veel sterkte hoor  :-*, van de Vijver had jij toch?
Ik zit bij de Ottenhorst, maar heb voor ieder dingetje mijn voorkeur van DA  :D

Bram is eigenlijk onze vaste DA. Dit is zo gegroeid bij onze vorige hond, omdat bij Bram (en Sofie) de honden niet op tafel moeten. Bij Johan moet dit wel.  :-\ En ons Nimootje was als de dood voor de DA en dus ook op tafel.

Als Bram er niet is dan is het vaak Sofie. Zij werkt ook in Gent als neurologe. De reden dat we vandaag speciaal voor haar gekozen hebben is omdat zij dan alles aan Gent kan doorgeven. Ze heeft dit dan met eigen ogen kunnen zien/constateren. Dat is beter dan ...horen van  ;)

Als ik keihard wil weten waar het op staat dan ga ik bij Johan. Ook als er klachten zouden zijn met ademhaling of iets dergelijks.

De enige die ik in principe niet aan mijn honden wil hebben is Annet. Simpelweg omdat we daar een keer een aanvaring mee hebben gehad met het inslapen van onze dogo. We hebben toen gemerkt (en dat is bevestigd door andere mensen met honden die ik ken) dat zij behoorlijk "angstig/terughoudend" is bij de grote/niet "teddybeerachtige" honden.
Wel vraag ik advies aan haar als ze aan de telefoon komt, maar ze krijgt de honden niet in de behandelkamer  ;)

Voor de kat maakt me niet uit. Maar dan meestal Bram, omdat hij dus onze "vaste" DA is.  ;)
#619619
k*t  k*t  K*t !!!!!!!!!!  Schrik echt van je bericht... Er moet nu echt radicaal iets gebeuren want dit is echt slopend. Vraag even of ze Previcox hebben...Dessie reageerde hier veeeel beter op dan Metacam en Rimadyl.

Sterkte....zal aan je denken !!
#619884
:'( zware arthrose  :'( Ik heb nu previcox meegekregen.

Vrijdag gaat ze even overleggen met Gent, maar waarschijnlijk word het met pijnstilling door tot het niet meer gaat.
We laten er ook niet teveel meer aan doen.

Ennuh Kangal........gaat geen mailtje naar Carriere  ;) Arthrose kan hij tenslotte ook niets aan doen...helaas  :-\
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door