Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: eelke

Door Tanja_04
#618323
Ik lees het een en ander over karkassen, ribben, nekken, vleugels, rundvlees etc. Wat moet hiervan nog gekookt worden of kan alles rauw gegeven worden?
Door Lizzy
#618325
Dit geef je allemaal rauw. En vooral vleesbotten moet je echt, echt rauw geven, anders worden ze knetterhard en levensgevaarlijk!
Door Truus
#618501
Ik zou eerst beginnen met platgeslagen kippennekjes , dan vleugels die je even in het bochtje inknipt en dan langzaam over gaan op andere vleesbotten.
En alles rauw !
Door pallas
#620282
alles wordt rauw gevoerd! Koken kan in sommige omstqandigheden écht gevaarlijk zijn!
Als je graag alles goed wil doen voor je hond dan kan je het beste beginnen met lezen in de BArfbieb ;)
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Barfplaats wordt gesponsord door