Nadat ik een vriezer gevonden had, heb ik gelijk een doos Duck lam&rijst ingeslagen en Breezer volledig over gezet.
Nou ging het dus in de 1e week gelijk al fout, althans dat denk ik. Ik had ´s avonds de benodigde hoeveelheid uit de vriezer gehaald en op het aanrecht gelegd om te ontdooien. De volgende ochtend geef ik het aan Breezer, met eigenlijk al het idee dat het spul nog best koud was. Waarschijnlijk was een gedeelte nog bevroren en het gevolg was dat Breezer 4 dagen van slag af is geweest. Overgeven, diarree. Gelukkig is het nu over, maar ik zet ´s ochtends wel ff het bakje 30 sec in de magnetron om zeker te weten dat het goed ontdooit is. Maar mijn vraag is eigenlijk, mag ik dat vlees wel ff in de magnetron opwarmen??
En dan heb ik nog een andere vraag, Breezer heeft ook sinds vorige week schilfers op z´n rug, het begint bij z´n halsband en dan tot halverwege z´n rug. Kan dit de ontgiftings periode zijn? Of moet ik wat extra omega olieën gaan geven?