Hoi Bob,
de plekken waar jullie op vakantie gaan, hebben ze daar ook geen slagerij in de buurt ???anders zou je bijv. kunnen zelfsamenstellen of gedeeltelijk brok en gedeeltelijk versvlees geven.
Wat de brokken betreft, ken ik alleen Magnusson en er zitten volgens mij iniedergeval geen kleurstoffen enz. in, maar dat gebakken zet ik toch mijn vraagtekens bij???
Zijn geperste brokken niet iets beter ???misschien weet iemand anders hier antwoord op?
Ik lees hier ook weleens dat "Nutro" brokken een redelijk merk is, Sylvia is bekent met dit merk.
Op de vraag of je het hele jaar door af en toe brokdagen zou moeten inlassen zodat je hond eraan gewend is als je op vakantie gaat, vind ik moeilijk te zeggen.
Dat ligt er misschien ook een beetje aan of je hond ze nog wel wil eten als hij ze alleen in de vakantie voorgeschotelt krijgt en verder nooit.
En of je hond lichamelijk makkelijk de omschakeling kan maken van alleen vers naar alleen brok?
Anders is het misschien idd toch makkelijker om nu ook al bijv. 1 keer in de week een brokdag in te lassen.
Het hangt denk ik dus ook een beetje van je hond af.
Succes