Nee Paul, ik vind dat helemaal niet logisch, maar dat zal wel aan mij liggen. En de hoeveelheid tomaten in tomatenketchup vind ik eigenlijk niet te vergelijken met KVV. Ik neem trouwens net een slokje tomatensap. Daar staat op: 99% tomaat en 1% zout. Volgens mij kan het niet duidelijker
!
En 1 keer openheid van zaken geven over alleen het percentage spiervlees vind ik dus ook niet direct "Deze percentages hebben in het verleden zelfs op dit forum gestaan en de fabrikant is hier heel open over". Als een fabrikant
heel open is, verteld de fabrikant gewoon exact wat er in z'n voer zit. Ik noem dit eerder een tipje van de sluier
.
Als barfer kom ik aan tenminste een constant percentage van 45% a 50% spiervlees. En ik denk dat de gemiddelde barfer dit percentage en meer voert. Vooral die mensen die het prooidiermodel naleven voeren meer als 45% spiervlees.
Maar zullen we onderhand eens terug gaan naar de oorspronkelijke vraag, namelijk: "waarom moet je van Bandit de helft voeren als van de andere versvleesmerken? Heeft dat te maken met de hoeveelheid spiervlees dat in Bandit hoger ligt?".