Angelique schreef:
Ja sorry hoor, maar als jij je gewoon wat beter had voorbereid dan had je niet op het "verstand" van een ander hoeven vertrouwen. Let wel dat JIJ ten alle tijde verantwoordelijk bent voor wat je je hond voert, niet de slager of wie dan ook.
Nou, toen ik voor het eerst hiermee bezig was, wist ik ook niet wat voor botten dragend waren en welke niet. Ik had ook eerst van die knie-en. Had wel de tegenwoordigheid van geest om ze er niet te lang op te laten knauwen. En dus bleek dat alles zo'n beetje van het rund niet te voeren is.
Ik las alles wat los en vast zat.
Nu herken je het wel, hoewel ''lamsribben'' ook erg ver uit elkaar liggen in kwaliteit.
Maar vaak heeft ''de slager'' niet de botten die wij willen.
Kijk eens in de bibliotheek of er niet een adresje bij staat wat dicht in de buurt is.
En niet gelijk iedereen met stomheid
geslagen is als jij om kippennekken, runderstrot of geitenribben vraagt.
Karin