Het heeft een opstartperiode nodig gehad om helemaal over te gaan op zelf samenstellen maar ik denk dat ik er nu ben. Het weekmenu.
Bolke is 9 kilo
Barousse is 36 kilo
Rein is 32 kilo
Maandag:
Ochtend: kipkarkas (Bolke 75 gr., Barousse en Rein 350 gr.)
Avond: orgaan (hart) en kopvlees (Bolke 100 gr. hart, 50 gr. kopvlees en Barousse en Rein 400 gr. hart en 250 gr. kopvlees)
Dinsdag:
Ochtend: eend (Bolke 150 gr., Barousse en Rein 400 gr.)
Avond: groentemix en geitenvlees (Bolke 50 gr. groente en 50 gr. geit en Barousse en Rein 200 gr. groente en 400 gr. geit)
Woensdag:
Ochtend: geitenrib (Bolke 100 gr. en Barousse en Rein 500 gr.)
Avond: lamsvlees (Bolke 100 gr. en Barousse en Rein 400 gr.)
Donderdag:
Ochtend: kipkarkas (Bolke 75 gr. en Barousse en Rein ieder 500 gr.)
Avond: groentemix, orgaan (lever) en fytomix (Bolke 50 gr. groente, 60 gr. lever en 60 gr. fytomix en Barousse en Rein 200 gr. groente, 200 gr. lever en 200 gr. fytomix).
Vrijdag:
Ochtend: kopvlees (Bolke 100 gr. en Barousse en Rein 300 gr.)
Avond: vis en lamsrib (Bolke 100 gr. vis en 100 gr. lamsrib en Barousse en Rein 300 gr. vis en 400 gr. lamsrib)
Zaterdag:
Ochtend: ei, fruit en zuivel (Bolke 1 ei, 40 gr. fruit en 40 gr. zuivel en Barousse en Rein 2 eieren, 200 gr. fruit en 170 gr. zuivel).
Avond: Geitenrib en geitvlees (Bolke 100 gr. rib en 50 gr. vlees en Barousse en Rein 300 gr. rib en 200 gr. vlees)
Zondag:
Ochtend: kipnek (Bolke 100 gr. en Barousse en Rein 400 gr.)
Avond: groentemix en pens (Bolke 50 gr. groentemix en 100 gr. pens en Barousse en Rein 200 gr. groentemix en 400 gr. pens).
Zo nu en dan zal ik dit afwisselen met runderstrot, testikels, lamsnek, kalfswervels, runderlap, hele kip, parelhoen e.d. maar ik wil dit graag als basis aanhouden. Het orgaanvlees is wisselend afkomstig van kip, kalkoen, rund, geit en lam.