Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: eelke

Door binky
#441336
onze binky is nu bijna een jaar ze blijft maar spugen en diaree houden we zien haar met de dag afvallen. Na een bloedonderzoek en een ego zijn we nog geen stap verder onze laatste hoop was een extra sterke wormenkuur maar ook dit helpt niet onze arts en wij weten het niet meer, uit alle onderzoeken blijkt dat ze gezond is maar als ik naar haar kijk geloof ik dat niet. Nu dacht ik dat ze misshien een gevoelige maag heeft maar altijd op rijst en gekookte kip daar zit toch niets aan voedingstoffen in, heeft iemand misschien een idee waar ze last van kan hebben of wat we kunnen doen of welke voeding ik haar moet gaan geven b.v.d anouk
Door Lizzy
#441338
Hallo Anouk,
Is er ook al een endoechoscopie uitgevoerd door een specialist? Heeft Binky veel medicijnen gehad zoals antibiotica? En wat voer je Binky als je geen kip & rijst voert? Heeft ze geen diarree als ze kip & rijst eet?
Door youp
#441973
Als je al zo lang aan het klungelen bent kan ik je aanraden om naar een specialist te gaan. Als je dat nog niet gedaan hebt.

Het lijkt me tijd worden dat jullie duidelijkheid krijgen. Ik weet hoe het voelt om zo lang met een zieke jonge hond te zitten.

Sterkte.
Door ElinevKa
#447290
zelfde soort symptomen: bij ons bleek het een soort ziekte van crohn, oftewel maag/darm afwijking.
Wij zijn goed geholpen in de kliniek in oisterwijk (kijkoperatie), hebben daar een dieet meegekregen om zelf te maken om de boel rustiger te krijgen en zijn daarna overgestapt op kvv en later -toen het stukken beter ging daardoor- door de week kvv en weekend barf.

Overigens niet álle 'smaken' kvv; eerst hadden we bibi lam/rijst en kip/rijst, omdat Joris niet tegen pens kon..en daarna carnibest, maar dat was om geografische redenen dat we zijn overgestapt..


ik kan het aanraden!!
Laatst gewijzigd door ElinevKa op zo 18 dec 2005, 21:28, 1 keer totaal gewijzigd.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Barfplaats wordt gesponsord door