Maandag en dinsdag, 19 en 20/12 ben ik hier nog. Vanaf donderdag, 05/01 kan ik terug zelf eten geven. De periode daartussen zullen mijn schoonouders doen. Daarmee dat ik in die periode niet zoveel variatie heb. Ik hoop het wel goed te kunnen maken achteraf.
In het menu stelt "vlees" de volgende soorten voor: kip, kalkoen, en hopelijk ook konijn.
Week 1 : 19/12-25/12
Ma 200gr steenbok (met bot)
100gr kalkoenlever
100gr groentenmix
Di 200gr kipkarkas
100gr pens
1 ei
Woe 250gr kippenekken
150gr sardientjes
100gr groentenmix
Do 250gr vlees
1/2 tl eierschaalpoeder
100gr hart
1 ei
Vrij 250gr vlees
1/2 tl eierschaalpoeder
100gr lamslever
100gr groentenmix
Za 200gr kippevleugels
150gr sardientjes
100gr groentenmix
2 el yoghurt
Zo 150gr sardientjes
Week 2 : 26/12 - 01/01
Ma 250gr kippenekken
100gr pens
100gr groentenmix
Di 200gr steenbok (met zo weinig mogelijk bot)
1/2 tl eierschaalpoeder
2 el yoghurt
Woe 250gr vlees
1/2 tl eierschaalpoeder
100gr lamslever
100gr groentenmix
Do 200gr kippevleugels
100gr nier
100gr sardientjes
1 ei
Vrij 250gr vlees
1/2 tl eierschaalpoeder
200gr groentenmix
Za 100gr vlees
150gr sardientjes
100gr hart
1 ei
Zo 150gr sardientjes
Week 3 : 02/01 - 08/01
Ma 250gr vlees
1/2 tl eierschaalpoeder
100gr lamslever
2 el yoghurt
Di 125gr kippenekken
150gr sardien
100gr groentenmix
Woe 250gr vlees
1/2 tl eierschaalpoeder
100gr pens
2 el yoghurt
Do 200gr kipkarkas
150gr sardien
100gr groentenmix
1 ei
Vrij 200gr steenbok (met bot)
100gr hart
100gr groentenmix
Za 200gr kippevleugels
100gr nier
100gr groentenmix
1ei
Zo 100gr vlees
Zo, wat vinden jullie ervan??