Bullekes schreef:
doe je alles eerst nog in de vleesmolen dan?? of alleeen bij bepaalde vleesstukken en waarom doe jij dat??
Nee hoor,ik doe niet ALLES in de molen, maar die fazanten vond ik echt veel te scherpe dunne botjes hebben,en die vind ik dus eerlijk gezegd eng voor elke hond.
't Zelfde met kalkoen, ik vind ALLE kalkoen botten te hard en te scherp, dus die worden hier ook gemalen.
Fazant had ik maar 1 keer van 'n paar van vrienden gekregen die ze zelf hadden geschoten, maar kalkoen is hier vast onderdeel van de week menu, maar wel gemalen.
Ik maal de kalkoen omdat mijn honden alles zo groot mogelijk door willen slikken.... ook wel opzuigen genoemd
en er word dus niet genoeg in kleinere stukken gekluift.
De gemalen kalkoen geeft ik trouwens bijna elke avond met de groentemix en s'morgens krijgen ze de botten van kip,eend,lam,geit,vis (en ik geeft af en toe ook vark) dat gaat allemaal zonder vleesmolen naar binnen, dus ze hebben genoeg botten om op te kluiven.