conleeuw schreef:
Even een vraagje, als je de magnetron gebruik, wordt de vis/vlees dan niet gaar? Ik gebruik altijd de oven nog nooit de magnetron gebruikt juist omdat ik dacht dat de vlees dan gaar zou worden? Dat zou natuurlijk een gigantische besparing van electra opleveren als het in de magnetron kan
Nou, of het echt veel electra bespaart weet ik niet, het moet er wel een paar uur in totaal, en de magnetron vreet ook stroom. Plus dat er maar een klein beetje in kan; je oven kun je lekker vol laden, zeker een heteluchtoven
Ik heb niet het idee dat het echt gaar wordt in de magnetron, ik zet hem ook om die reden op z'n laagst. Maar in de droger gaat het vlgs mij beter, dat wel. Ben het nu aan het uitproberen, 4 lagen lever in kleine stukjes en dan maar blazen
En ik gebruik het ook als beloningssnoepje en dan vind ik het niet zo'n ramp als het een beetje gaar is. Het is iig uit de magnetron lang houdbaar, een week in de jaszak is iig geen probleem. Ik bewaar het wel in de vriezer voor de zekerheid.