Ik doe de groente in de keukenmachine met onderin een mes.Is dat wel fijn genoeg(het wordt een erg fijn gehakte salade) of moet het nog fijner totdat het een soort soep wordt? ???
Bij mij is het een soort van soep, maar dat komt ook omdat ik er wat komkommer doorheen doe. Als ik dat niet doe heb ik ook heel fijn gehakte groentemix. Stukjes zijn dan echt niet groter dan 1 mm.
Tarek schreef:
Ik doe de groente in de keukenmachine met onderin een mes.Is dat wel fijn genoeg(het wordt een erg fijn gehakte salade) of moet het nog fijner totdat het een soort soep wordt? ???
Ik maak er meer soep/puree van.
Al je het in een emmer doet en dan de staafmixer erdoorheen haalt, dan wordt het fijner van structuur. Zo deed ik het ook totdat ik mijn Champion Juicer had.
Ik had overlaatst selder, spinazie en pompoen gekocht om te mixen... als fruit had ik appel en mandarijn...
die twee laatste waren perfect gemixt... zag je niets meer van... maar van die selder en spinazie... da was toch da nie... maar ik denk wel dat de stukjes klein genoeg waren.. ik geraakte daar wel niet door met de staafmixer...
Maar ik probeer alles nog een keer te mixen met de staafmixer