Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door Nitus
#386285
Ik heb het weleens bij wondjes gebruikt (uitwendig), ik heb de indruk dat het goed werkt, inwendig heb ik geen ervaring mee.
Tik maar eens bij 'zoeken' (in het midden van het scherm bovenaan) zilverwater in ;).
Door Truus
#386975
Lizzy schreef: Ik heb het diverse keren toegepast en het hielp in geen van de gevallen.
Kort maar krachtig ;D.
Door tieneke
#387055
Hier hielp het ook niet.
Wij hebben het zelf ook gebruikt,net als onze vorige hond.
Door Isis
#388329
Ik gebruik ook zilverwater dagelijks voor mezelf en de honden en het werkt perfect. Miep Jainie heeft vaak last van haar ogen uh hoe noem je dat ook alweer nou in iedergeval een overblijfsel van te veel inentingen. Ze kreeg van de DA iedere x een soort van prednisondruppels en creme, ben toen overgegaan op zilverwater zodra ze last krijgt 2 a 3 dagen druppelen met zilverwater en het is over. Bij wondjes gebruik ik zilvercreme ik vind het zelf een wondermiddel. Ik heb zelf ook vaak last van onstoken ogen 2 dagen druppelen en het is over!!
Laatst gewijzigd door Isis op ma 19 sep 2005, 14:29, 1 keer totaal gewijzigd.
Door Isis
#388344
Zilverwater is een colloïdale oplossing van zilver in water. Bij een juiste productie krijgt men submicroscopische zilverdeeltjes die in het water blijven zweven doordat er een kleine elektrische lading op elk zilverdeeltje geplaatst wordt. De grootte van de zilverdeeltjes is 0.001 - 0.0015 micron in diameter de gebruikte concentraties liggen tussen 2 en 50 ppm. Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en geeft vaak wonderbaarlijke hulp bij het behouden van de gezondheid bij mensen, dieren, huisdieren en zelfs ook planten.

http://www.starsolutions.nu/colloidaal_zilver

http://www.colloidaalzilver.nl/
Door Mevroi Kruim
#388426
Hee, goed idee om dat eens voor de ogen te gebruiken! Tara heeft vaak traanogen, niet ontstoken maar echt tranen, van zand, of de wind of misschien wel pollen.
Door Isis
#388461
Hier helpt het echt, ben er zeer tevrede mee.

Ik gebruik zelf 40 ppm

Als je het eventueel wilt gaan bestellen of zelfmaken
dan ben je het voordeligst uit bij H. van der Vet
http://www.colloidaalzilver.nl/
Laatst gewijzigd door Isis op ma 19 sep 2005, 17:37, 1 keer totaal gewijzigd.
Door lyadeh
#438936
Ik hoop dat dit nog gelezen wordt!!Ik wil zw. voor onze kat gaan gebriuken .Ze heeft mss ringworm.Ik wil de zalf en het water gaan toepassen.Denk aan 40 ppm?Heb geen enkele ervaring en "durf"het eigenlijk niet zo goed.Kan iemand mijn twijfel weg nemen?Ik heb o.a.de site van H. van der Vet gelezen.
Ook denk ik er over om onze kat met chr.niesziekte zw. te gaan geven maar ik weet dus ook in dit geval niet hoe te handelen.GRAAG reacties.
 Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Barfplaats wordt gesponsord door