Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Door Timmy
#365646
Ik niet. Maar ik hoop niet dat je van plan bent daar informatie of behandelingen met betrekking tot je hondje met aanvallen vandaan te halen. Het zijn geen dierenartsen en als je alternatief aan de gang wilt, ga dan alsjeblieft naar een echte dierenarts die tevens homeopatisch geschoold is. Zoals Tannetje bijvoorbeeld.

Gr.
Linda
Door Lizzy
#365654
Ik heb de site even bekeken. Hilga Kruize. Ik ben benieuwd waar Hilga haar opleiding zelf heeft gedaan, te meer daar ze de opleiding voor homeopathie bij Sorag heeft verzorgt. Maar goed, als ik dan even snel op de afdeling voeding van de site kijk: dan is mij duidelijk dat ze bij Animal consulting zich nog helemaal niet verdiept hebben in hondenvoeding. Voor mij zou dit dus geen optie zijn, om hier naar toe te gaan. En gezien de ernst van de problemen ging ik ook naar een dierenarts die zich gespecialiseerd heeft in alternatieve geneeswijzen.
 Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Barfplaats wordt gesponsord door