Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#365876
Morgen gaan we naar de DA ons hondje heeft in tijd vandrie dagen nu 10 aanvallen gehad , kleien en grotere. we dachten te kunnen voorkomen om op medicijnen over te gaan maar dat kan dus nu niet meer. Volgende week gaan we ook nog op vakantie en mijn moeder past op. Dat kan je iemand eigenlijk niet aandoen, dus hopelijk werken de medicijnen, zodat de aanvallen beperkt blijven. 1 per week is nog wel te doen maar 10 in drie dagen is een ramp volgens mij voor ons hondje.
Ze zeggen wel dat ze er niks van merken maar inmiddels heb ik twijfels, hij kijkt je zo zielig aan als hij uit de aanval komt. En dan voordat hij weer een beetje normaal kan lopen en weer herstelt is duurt zeker 1 tot 2 uur. Dat kan en mag je een beest toch niet steeds laten ondergaan?? Ik heb bergrepen dat instellen soms even duurt, maar wat is jullie ervaring?? Alvast bedankt.
#366238
Ik heb de vraag al eerder gesteld maar doe het nog eens ;). Wat geef jij jouw hondje te eten? Als je brokken geeft, ga dan zo snel mogelijk over op versvoer en lees eens meer hier. Het is zoveel beter en kan er toe bijdragen dat jouw hondje een betere weerstand krijgt.
#366805
Angelique schreef: 2 jaar ::)
Hm, zeker overheen gelezen... :-\

In ieder geval, een hondje van twee jaar dat al zoveel aanvallen vanaf het begin krijgt, zou ik persoonlijk wat nader laten onderzoeken door een specialist, en zeker (op dit moment) nog niets doen met homeopathie o.i.d. Vraag gewone medicijnen aan je dierenarts en ook meteen een verwijskaart.
Is trouwens de ammoniak met dat bloedonderzoek ook getest?

Gr.
Linda
#367880
truus- schreef: Wij hebben dat ook gekregen van de da en dan uiteraard begonnen met de laagste dosering een kwart tablet van 25mg. Het is dan ook een klein hondje van 6 kg
Apart, meestal begin je met een wat hoge dosis om die vervolgens af te bouwen.
Heeft je Da nog bloed afgenomen o.i.d.?
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door