Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Door Debora
#356972
In de hondenmanieren kwam ik een advertentie tegen van de Sorag akademie ( http://www.sorag.nl ) Hier kun je dus allerlei opleidingen volgen op het gebied van (gezondheidszorg voor) dieren. Homeopathie voor dieren bijvoorbeeld. Wat ik me afvroeg, wie kent deze sorag akademie en is het een beetje goed?
Door Lizzy
#357012
De dierenhomeopathie-studie wordt verzorgt door Hilga Kruize. En mij is het echt totaal niet duidelijk waar zij nou haar opleiding heeft gedaan en wat nou maakt dat zij deze studie heeft kunnen maken.... Als ik deze studie zou willen gaan doen, zou ik zelf eerst antwoord op die vraag willen hebben.
Door Debora
#357582
Steph schreef: Heb je al eens de gratis voorbeelcursus gedownload.
Nog niet, ga ik nog doen :)
Door Pipelotje
#361667
Ik volg sinds 2 maanden de Basiscursus Homeopathie voor Dieren bij de Sorag Akademie. Ik vind het een leuke en leerzame cursus. Ik volg deze gewoon uit hobby en interesse voor dieren en homeopathie. Ben er zeer tevreden over en voor een basis cursus genoeg info.
Door Nathalie.
#364168
Pipelotje schreef: Ik volg sinds 2 maanden de Basiscursus Homeopathie voor Dieren bij de Sorag Akademie. Ik vind het een leuke en leerzame cursus. Ik volg deze gewoon uit hobby en interesse voor dieren en homeopathie. Ben er zeer tevreden over en voor een basis cursus genoeg info.
Ik heb deze cursus ook gedaan en vond hem erg leuk/leerzaam
Door Elfy
#365557
Hoi,

ik volg er de basiscursus homeopathie voor dieren en de specialisatiecursus bach bloesems. Vind het leuk en duidelijk leer/leswerk. Ben zelf erg tevreden over SORAG en ga er vast nog meer cursussen volgen. Kijk anders hier ook eens: www.civas.nl Is zo'n beetje hetzelfde idee.
Door Pipelotje
#367159
Lizzy, ik zal eens aan Hilga vragen waar zij haar opleiding(en) heeft gevolgd....ben nu zelf ook wel erg benieuwd ;)
 Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Barfplaats wordt gesponsord door