Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door DiNero
#336406
Kan iemand mij helpen?
Mijn duitse dog reu, staat vanaf dat hij 4 maand is op half barf/ half versvlees( http://www.barfplaats.nl/forum/viewforu ... eadid=2564 )Ik ben indertijd verder gaan zoeken omdat hij het absoluut slecht deed op brokken.
Het is eigenlijk een heel lang verhaal, maar even in een notedop: hij komt bij niet zo'n goede fokker vandaan, dus op sommige momenten is het moeilijk in te schatten waar gedrag of gezondheid meespeelt. Gaan we een dagje weg, is hij spontaan aan de diarrree van de stress. Momenteel zijn we hier aan het verbouwen, hij reageert hier sterk op, dus ook veel diarree.
Hij is bijzonder mager en niet goed op gewicht te krijgen (ondanks 2 kilo barf/versvlees per dag), dus als hij aan de diarree is tekent dat direct. Ook heeft hij vaak her en der bultjes zitten, op brokvoeding(farmfood is het enige waar hij niet ziek op wordt) erger dan op vers.
Vanmorgen zag ik spierwitte ontlasting bij hem. Ik ken de witte ontlasting van teveel bot, dat is droger en korrelig. Dit was vetter en vaster, en de afgelopen dagen heeft hij geen losse botten gegeten. Iemand enig idee?
Laatst gewijzigd door DiNero op zo 19 jun 2005, 09:39, 1 keer totaal gewijzigd.
Door 202spots
#336407
Linda.B schreef: Hij is bijzonder mager en niet goed op gewicht te krijgen (ondanks 2 kilo barf/versvlees per dag), dus als hij aan de diarree is tekent dat direct.
Heb je wel is de Satinballs geprobeerd?
http://www.barfplaats.nl/forum/viewforu ... #msg198711
Vanmorgen zag ik spierwitte ontlasting bij hem. Ik ken de witte ontlasting van teveel bot, dat is droger en korrelig. Dit was vetter en vaster, en de afgelopen dagen heeft hij geen losse botten gegeten. Iemand enig idee?
Wat heeft hij WEL gegeten dan?
Brokken? of 'n ander merk kvv?

Mischien herken je iets op deze site?
http://www.judyshealthcafe.com/articles ... -poop.html
Door DiNero
#336421
Satinballs heb ik nog niet geprobeerd, dat kan ik wel
eens gaan doen.

De afgelopen dagen heeft hij alleen carnibest natuur gegeten, ik wil even wachten tot hij helemaal geen diarree meer heeft en dan zet ik hem over op de aktief.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door