Ondertussen hebben we een nieuwe vleesmolen aangeschaft. de porkert handmolen nr. 32 is het geworden. en dan wordt je helemaal enthousiast en bestel je ook gelijk maar een hele hoop vlees erbij. Zo kom ik op een nieuw menu voor de katten.
45% vleesbot
40% spiervlees
15% orgaanmix (5%hart, 5%lever, 3%nier, 2%maagjes)
ik maak hier 5 menu's van.
1: 80 gr. fazantlijf, 70 gr. hert, 40 gr. orgaanmix, 100gr. spiering.
2: 110gr. eendenrug, 100gr. kip, 40 gr. orgaanmix.
3: 80 gr. kippenrug, 70gr. konijn, 40 gr. orgaanmix, 40gr. eendagskuiken.
4: 110gr. fazantlijf, 100gr. kalkoen, 40 gr. orgaanmix.
5: 80gr. kalkoennek, 70gr. lam, 40 gr. orgaanmix, 2x 30gr. hamster.
orgaanmix bestaat uit runderhart, lamshart, kippenhart, kippenlever, lamsnier, kippenmaagjes.
Alles gaat dus in de vleesmolen zodat we uiteindelijk 5 verschillende zelfgemaakte kvv's hebben. Dit doe ik omdat een van mijn katten het verdomd om op een botje te kauwen.