Hoi,
Ondertussen is het wachten bijna voorbij en zijn we aan het aftellen. We zijn de wachtlijst eindelijk doorlopen en normaal gezien krijgen we een pup van het nestje dat een dikke week geleden geboren is.
Ik heb hier al zeer veel vragen gesteld, maar ik ga er toch nog 3 toevoegen:
1) Bij OerVoer kan je paketten KVV bestellen waar dan enkelvoudige vleesmalingen inzitten van allerlei diersoorten, inclusief één pensdag en één visdag.
Zijn er hier mensen die ervaring hebben met OerVoer en de kwaliteit van de voeding?
2) Waar voeren jullie je hond/honden? Gewoon in de keuken, in de bench, in een aparte ruimte (berging, buiten, ...)?
3) Mijn ouders hebben altijd honden gehad en zij doen de portie die ze willen geven in de voerbak en zetten die dan op de plaats. Vervolgens laten zij de bak dan gewoon staan, met het voer in, tot het weer opnieuw tijd is om te voeren. Ik veronderstel dat dit bij vers vlees niet kan, aangezien het vlees niet te lang mag blijven staan? Hoelang geven jullie je hond de kans om te eten?