Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3243021
Lizzy schreef:Toch snap ik met de beste wil van de wereld niet hoe ze zoiets kunnen vragen in zo'n gelovig ziekenhuis :-\ . En ja, ik weet hoe erg het is om zo ziek te zijn, mijn "bijna dochter" heeft weken in het ziekenhuis gelegen toen zij zwanger was, zo ziek als een hond. Maar ik vind het toch behoorlijk... kweet niet, ongepast om zoiets te suggereren.
Ik vond dat ook. Als je echt wanhopig bent weet je zelf ook wel hoe het werkt.
Moeite had ik er niet mee omdat de toon waarop het gezegd werd prima was. Maar ja, blijft een moeilijk onderwerp.
#3243022
Hope schreef:Ik vond dat ook. Als je echt wanhopig bent weet je zelf ook wel hoe het werkt.
Moeite had ik er niet mee omdat de toon waarop het gezegd werd prima was. Maar ja, blijft een moeilijk onderwerp.
Ik vind het goed dat ze het bespreekbaar maken. Ik kan me ook voorstellen dat het helpt om je daardoor extra te realiseren waar je het voor doet. Ook dat het niet hoeft als het ondragelik is.
Ik heb daar juist respect voor als ze het netjes doen.

Het blijft een gevoelig onderwerp, dat merk je zo maar weer en dat is ook goed denk ik.
#3243023
Oh, ik heb helemaal geen moeite met abortussen, begrijp me goed. Maar je ligt daar niet te kotsen omdat je graag van je kind af wilt. Het past in mijn ogen gewoon niet erg in een zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Katholiek ziekenhuis. That's all.
#3243024
Hoe groot is de kans denk je of denken ze in het z'huis dat het vanaf rond week 12 beter gaat?
Een kennis van mij was ook zó vreselijk ziek en kon ook niets eten en lag ook in het z'huis en echt toen ze in de 12e week ongeveer zat...was het al zo'n stuk beter en zo goed als over. Dus wie weet!!
#3243027
Lizzy schreef:Oh, ik heb helemaal geen moeite met abortussen, begrijp me goed. Maar je ligt daar niet te kotsen omdat je graag van je kind af wilt. Het past in mijn ogen gewoon niet erg in een zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Katholiek ziekenhuis. That's all.

Ik vind het juist goed dat ze in zo'n zeer gelovig ziekenhuis aangeven dat de mogelijkheid er is. Er zou in zo'n ziekenhuis namelijk een hogere drempel kunnen liggen om het bespreekbaar te maken.
Alles hangt samen met de manier waarop het wordt gebracht ;)
#3243030
Lizzy schreef:Oh, ik heb helemaal geen moeite met abortussen, begrijp me goed. Maar je ligt daar niet te kotsen omdat je graag van je kind af wilt. Het past in mijn ogen gewoon niet erg in een zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Katholiek ziekenhuis. That's all.
Oh? Gelovig ziekenhuis? Haha. De naam misschien.

Bij HG gaat het over het algemeen pas tussen week 16 en week 20 beter. Hopelijk al op de helft dus!
#3243031
Ik vind het positief dat er gepolst wordt.
Heel wat vrouwen zouden misschien het gevoel hebben dat het ondenkbaar is om die reden abortus te plegen en men hen zou veroordelen. Dat men hen zwak zouden vinden of zelfs immoreel.
Gewoon al weten dat je de keuze hebt en er dus uit kan stappen als het echt niet meer gaat, kan rust brengen en juist de kracht geven om door te zetten.

Ik kan trouwens heel goed begrijpen dat er vrouwen zijn die ermee stoppen. Daar hou je eigenlijk geen rekening mee als je zwanger wordt, dat is niet wat je voor ogen hebt...
Ik weet heel eerlijk niet wat ik gedaan zou hebben.
Nu ik een kind heb, waarschijnlijk doorgezet. Maar als je nog niet echt weet wat je mist, dan weet ik het niet hoor. Ik zou gewoon platte rust 9 maand lang al erg vinden, laat staan misselijkheid erbij...
Ik vond die kleine 3 maand van mij al moeilijk genoeg om dragen. 2 weken is goed vol te houden, maar dan begon het toch serieus te wegen....
#3243032
Hope schreef:Oh? Gelovig ziekenhuis? Haha. De naam misschien.
Dat dus. En 30 jaar geleden was dat misschien. Maar tegenwoordig is het gewoon commercieel hoor.
Jaren terug was je duidelijk nog een nummer. Dat is nu aan het veranderen. Je bent weer mevrouw of meneer.
Ze werken nu zelfs met het Chatarina zkh in Eindhoven samen. De specialisten werken samen. Bepaalde ingrepen doen ze dan daar en andere weer in Weert.
#3243033
Lees het nu pas allemaal.. maar ik voel met je mee.

Pfff de eerste zwangerschap 7 maanden ziek zwak en misselijk geweest 15 kilo afgevallen maar dat zat er weer snel aan toen de 7 maanden voorbij waren dus uiteindelijk iets van 6 kilo aangekomen.. hopelijk gaat het snel over ..
Laatst gewijzigd door *Marga* op ma 29 aug 2016, 14:42, 1 keer totaal gewijzigd.
#3243109
Vandaag naar huis! Ze kunnen in het ziekenhuis niet méér doen dan uitdroging bestrijden en de urine is nu weer prima. Naar huis dus.
Het zal wennen zijn. Ik kan echt niks anders dan liggen. Dagen bestaan uit ziek zijn en proberen genoeg vocht en nutridrink binnen te krijgen. Maar niets ligt er zo lekker dan je eigen bed, en met uitzicht op de paarden en mijn lieve Nelson naast me kan het alleen maar beter zijn dan hier.

Ik heb verplichte bedrust. Douchen en naar de wc lopen is alles dat gaat en ook mag.
Dusss....

Wie weet er leuke series op Netflix? ;D
#3243113
Fijn dat je naar huis mag! Verplichte bedrust is dan weer minder leuk.
Mijn ervaring is dat je snel slapper wordt als je veel moet liggen. Ik zou af en toe wat lichte oefeningetjes proberen te doen. Is ook beter voor de bloedsomloop.
Nogmaals sterkte! :-*
#3243120
hannabelgje schreef:Fijn dat je naar huis mag!
Welk genre vind je leuk? Ik ben een Netflix serie expert. Afbeelding

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Iets spannends, of wat drama. Geen horror, dat vind ik niks. Komedie ook niet.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door