Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door Angelique
#3232007
Stel, ik heb een Newf en die heeft een PL en de da zegt dat die geopereerd moet worden door een specialist. Ik woon in het midden van het land, maar een eindje rijden is ook geen punt.

Waar ga ik heen?
Gebruikersavatar
Door Riek
#3239431
De Wagenrenk, dr Govers.

Ze is een prettig en duidelijk mens.

Pup van Charlotte had volgens hun eigen da aan beide kanten pl en zou direct geopereerd moeten worden.
Mensen zijn op mijn verzoek en kosten naar dr Govers gegaan.
Conclusie: ( even gekopieerd uit mail)
We zijn net thuis. Wiesje is op alles onderzocht. Voorpoten rug heupen voetjes tenen nek en knietjes. Ze was een parmantig hondje en droeg haar staartstuk fier. En het is een hondje dat nergens bang voor is. Wat de knietjes betreft: rechts, patella luxatie naar lateraal graat 1. Links, patella luxatie naar mediaal graad 1. Het laatste kwam niet zo heel veel voor volgens haar. Nu ieder jaar terug komen voor te laten checken of dat het niet erger wordt.
Gebruikersavatar
Door Riek
#3239432
Wat ik dus wil zeggen dat wanneer de dierenarts zegt opereren, dat niet altijd nodig blijkt.
En het dus volgens een deskundige orthopeed minder erg is als door een dierenarts gezegd is.
Door Erna
#3239519
Ik ben een tijdje kind aan huis geweest bij het verwijscentrum in Dordrecht en ik kan niet anders zeggen dan: geweldig! Ok, de administratie liet de laatste 2 keer te wensen over maar de artsen en de assistentes waren geweldig. Ruime aandacht voor de patient, uitstekende aandacht voor de eigenaar. Alle vragen konden gesteld worden en werden waar mogelijk ook gewoon beantwoord.

Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wel wat. Kortom, super ervaringen gehad maar wel rete duur! Ik ga er zo weer heen mocht het nodig zijn.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door