Ja hoor is er weer.
Ik was een omelet aan het proberen te bakken. EN ik denk gut ik smijt die pannen door het raam. Nouja het zijn keramische pannen voor inductie, dus niet al te goedkoop, maar er hoeft maar een keertje iets in aangebakken te zijn of gewoon al goed gekleurd, en je kunt een omelet gewoonweg vergeten. En ja ik vind dat ie ook snel aanbakken deze keramische pannen.
Meestal gaat zo'n keramische pan dus maar een 1 jaar mee met geluk
Of is dat normaal dat een pan maar een jaar meegaat? Wil ik te veel?
Welke alternatieven zijn er? (inductie) Ik heb wel een tefal tintanium wok, maar vroeg me dus af hoe veilig deze zijn? Ik kan er niks over vinden. Teflon (pfoa) mag niet meer sinds 2015 dus dat is het niet.
Weet iemand dat? En weet iemand dan een geschikte pan om omelets blijvend in te kunnen bakken? (Ook bijv als manlief dit combineert met spek, ik heb nl wel een keramische spiegelei pan maar die mag hij niet gebruiken! (ok daar zou ik nu nog wel omlet mee kunnen maken, maar ook bij die vind ik het ei vaak plakken met kapotte dooier als gevolg bij het eruithalen ) )