Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door smulpaap
#3232160
Wij zijn op zoek naar een comfortabele reisbench voor onze oude dametjes .
Als de tweeling straks geboren is dan is wat hulp van opa en oma natuurlijk ook fijn :biggrin2:
En we moeten wel steeds pendelen richting Antwerpen
Ik zie er vele , maar welke bevallen jullie goed ? Zijn ze een beetje stevig ? Kunnen ze er lekker in liggen ?

Onze dames zijn natuurlijk de jongsten niet meer , dus een rustig eigen plekje is voor hen gewoon erg fijn
Dan kunnen ze zich lekker terugtrekken en in alle rust slapen als we daar zijn .
Gebruikersavatar
Door Els&Flow
#3232199
http://natteneuzen.nl/honden-benches/ho ... ll-in-one/

Makkelijk op en af te bouwen, goed en stevig materiaal en als extra pluspunt kan hij aan alle kanten worden afgesloten. Ik wil geen bench die aan 1 kant gaas heeft en waardoor je hond altijd zicht heeft op andere prikkels en vice versa. Bovenop zit ook een stuk gaas voor lucht. Wij zijn er tevreden over en Flow vind haar reisbench net zo fijn als haar bench thuis.
Door Cindy de Wolf
#3232209
Revy heeft deze in de auto, eentje van Starline http://www.witjesverzendhuis.com/honden ... chtgewicht bevalt prima.
Zit een buizenframe in dus valt niet zo om. Makkelijk in elkaar te zetten.
Ik heb ook goede ervaringen met deze http://www.zooplus.nl/shop/honden/bench ... ?rrec=true alleen de dichte kant zat voor in de auto net aan de verkeerde kant dus weinig ventilatie vandaar dus een nieuwe bij witjes gekocht met rondom ventilatie maar ik gok zo dat dit bij jullie niet doorslaggevend is.
Gebruikersavatar
Door Kim_S
#3232225
Els&Flow schreef:http://natteneuzen.nl/honden-benches/ho ... ll-in-one/

Makkelijk op en af te bouwen, goed en stevig materiaal en als extra pluspunt kan hij aan alle kanten worden afgesloten. Ik wil geen bench die aan 1 kant gaas heeft en waardoor je hond altijd zicht heeft op andere prikkels en vice versa. Bovenop zit ook een stuk gaas voor lucht. Wij zijn er tevreden over en Flow vind haar reisbench net zo fijn als haar bench thuis.
Dankjewel, ik heb deze zojuist besteld voor Atz! :)
#3232242
Ik hen zo'n model als Martine aangeeft gekregen, ideaal!
Ik leg er een lekker dik dekbed in en Harry vind het dan geen punt om er in te zitten/liggen.
Het makkelijkste is je hebt hem zo opgevouwen maar hij is ook zo opgezet, het weegt weinig en neem heel weinig ruimte in met vervoeren. Onze gaat dus ook mee op vakantie
Door Nynke
#3232267
Ik heb 2 metalen benches ingekort zodat ze goed op de achterbank passen en wij ook goed voorin kunnen zitten. Ieder dus een eigen bench, wel zo rustig. Toen we op reis waren, had ik de achterramen geblindeerd met een wit stuk laken, ideaal. ook bovenop de benches lag een wit stuk laken zodat de zon niet op de honden scheen.
Door TomsBorders
#3232284
hier is deze erg populair: https://www.petsplace.nl/hond/reizen/fe ... m~M-857575
Kaya heeft het liefst een net te kleine bench..., ik had eerst een grotere maar daar wou ze niet in, ze kruipt er altijd met plezier in maar voor jou honden is deze mss wel groot genoeg. Ik ben zelf geen fan van soft benches want ik loop vaak naar een auto die ik leen en kan deze bench dan vol met de spullen die mee gaan gooien etc. past op de achterbank en achterin als je een stationwagon oid hebt.
op marktplaats zijn ze vaak voor een goede prijs te vinden ook.
Gebruikersavatar
Door pluk
#3232290
Voor in de auto, familiebezoekjes en als rustig plekje in de gang hebben we deze https://www.autobench.be/p/starline/transportbox-51-cm/. Als pup hebben we Scott hierin opgehaald en de eerste maanden sliep hij er ook s nachts in.
Op vakantie gebruiken we deze http://www.zooplus.nl/shop/honden/bench ... hes/154821 om in te slapen. Vooral omdat ik geen zin heb om de transportbench elke keer in en uit de auto te zetten.
De harde bench is hier favoriet geloof ik. Scott ligt het liefst overdwars achterin, lekker krap :biggrin2:
Door miik
#3232473
Ik heb ze allemaal gehad en allemaal geprobeerd en allemaal hebben ze voor en nadelen... oepsie daar heb je niks aan he ;D
Een aantal van die stoffen benches zijn vrij zwak, gaan snel stuk op de naad/rits, of rollen om als ze tegen de zijkant gaan liggen.
De varikennel/plastic box van Tom, daar liggen mijn borders ook het liefste in. Maar is wel een onmogelijk onhandig ding omdat je hem niet kunt inklappen. Handige is wel dat je hem makkelijkk schoon kunt vegen (dus ik voerde er ook in).
Die rode reisbench van martine-Tom heb ik nu, en die is echt ideaal. Ding is overal mee naartoe geweest en echt goede kwaliteit. Zitten stangen in die je in elkaar klikt, makkelijk en snel opzetten, maar ook stevig, dus die zou ik aanraden :)
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door