Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door millyckk
#3223080
Vanavond bij thuiskomst vertelde meneer M. dat er vanmiddag plotseling een vleermuis op het terras viel :o Er zat niet veel leven meer in dus hij had een neef gebeld die bioloog is en gevraagd wat hij kon doen. Volgens die neef was de kans dat er iets ernstig mis was, groot, aangezien ze overdag nooit tevoorschijn komen.
Hij kon proberen om hem wat water te geven met een penseeltje, maar hij gaf het diertje weinig kans...
Dat een paar maal gedaan, het beestje heeft i.d.d. een paar keer gedronken, maar bleef verder heel sloom en suf.
Tegen de avond kroop hij zelf echter onder de krat die manlief erbij had gezet om hem schaduw te geven... er kwam meer leven in!

Tja, wat doe je dan.... je belt de dierenambulance om advies te vragen... We hadden niet verwacht dat ze 20 minuten later al voor de deur stonden om hem naar de vleermuizenopvang in Apeldoorn te brengen, beestje werd voorzichtig in een doosje gedaan en het klom direct in de lap die ze erbij hadden gedaan, hij had zo te zien verder geen verwondingen en was een stuk levendiger! Ze hebben hem in de couveuse gezet en zouden direct doorrijden naar Apeldoorn...

In een wereld met zoveel heftig nieuws kan ik zo blij worden van die 2 grote mannen die zich bekommeren om zo'n piepklein beestje: bedankt mensen van de dierenambulance Over Gelder :flowers:
Door Lizzy
#3223083
Mooi werk. Bij de dierenambulance in Den Haag rukken ze ook uit hoor, voor vleermuisjes. Sterker nog, Leo moest van de week een bosmuis ophalen ergens (die was te pakken genomen door een kat).
#3223666
Toppie!!

Allereerst jullie eigen acties en zeker ook voor de dierenambulance!!

:daisy: :daisy: :daisy:

Inderdaad, met zoveel ellende op de wereld is het erg mooi om te lezen dat er nog mensen zijn die zich inzetten voor kleine hulpeloze wezentjes!!
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door