Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3222235
Na een hectische week komen we een beetje in de routine....Onze kleine puppenwup van net 12 weken oud heeft vorige week dinsdag haar poot gebroken. Een aantal volwassen honden van ons waren lekker op het veld aan het spelen en puppie stond in de poort opening te koekeloeren. Een van de honden hoorde iets, sloeg aan en ze denderden met zijn allen de poort door.....Het gillen ging door merg en been.

We hebben een uurtje afgewacht of de pijn minder zou worden maar daarna met redelijke spoed voor foto's naar de dierenarts. Al snel werd duidelijk dat ze haar achterpoot had gebroken. We hebben haar overgebracht naar de verwijskliniek en daar is ze woensdagochtend geopereerd. Er is een plaatje op het bot gezet. Mevrouw heeft nu benchrust, moet iedere week op controle komen en over nu nog 2 weken wordt het plaatje er weer uitgehaald.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

En zoals het hoort wordt puppenwup straal verwend in de tussentijd

Afbeelding

Afbeelding

Ze doet het naar omstandigheden prima, denkt dat ze de marathon kan lopen en heeft weinig tot geen last van haar spalk en verband. De prognose is 100% herstel gelukkig.
#3222338
Agossie, kleine meid, gelukkig gaat het nu weer met haar. Rose gips hahahha eigenlijk moeten er wel pawprints op van haar grote maatjes.
Merk je dat ze buiten het lichamelijke, onder de indruk is als bv meerdere honden bij elkaar zijn, of als er geblafd word?
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door