Wie deed dat al en hoe ging dat?
Wat ik me voorstel is vlees dat snel ontdooit, massa's vliegen, geurhinder,...
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Chouka schreef:Wie deed dat al en hoe ging dat?Ja dat is realistisch.
Wat ik me voorstel is vlees dat snel ontdooit, massa's vliegen, geurhinder,...
DJ_Doerak_Tucker schreef:Wat een optie is is dat je met een groep 'bekenden' bestelt waarvan je weet dat die zich aan zijn/haar woord houden zodat het vlees ook opgehaald wordt binnen een uur na levering.
DJ_Doerak_Tucker schreef:Wat een optie is is dat je met een groep 'bekenden' bestelt waarvan je weet dat die zich aan zijn/haar woord houden zodat het vlees ook opgehaald wordt binnen een uur na levering.Om aan 750 euro te komen heb ik echt een groepsbestelling nodig en er zijn mensen die werken en dus echt de mogelijkheid niet hebben om overdag te komen.
Angelique schreef:En/of zorg dat het binnen kan liggen zodat niet direct de vliegen er op af komen. Overigens heb ik ook regelmatig niet ingevroren spullen erbij en dan zou ik een uur buiten in de warmte al teveel vinden.Ik poets de dag er voor mijn garage altijd goed en laat die nacht mijn auto buiten staan. Mijn garage heeft alleen ramen aan de noorderkant, dus dat is een vrije frisse ruimte. De garagepoort moet wel open als er iemand komt afhalen en dan zijn de vliegen al binnen.
Chouka schreef:Om aan 750 euro te komen heb ik echt een groepsbestelling nodig en er zijn mensen die werken en dus echt de mogelijkheid niet hebben om overdag te komen.
Angelique schreef:En/of zorg dat het binnen kan liggen zodat niet direct de vliegen er op af komen. Overigens heb ik ook regelmatig niet ingevroren spullen erbij en dan zou ik een uur buiten in de warmte al teveel vinden.
DJ_Doerak_Tucker schreef:Aaargh ja vergeten, dat gebeurt ook bij SW, goed dat je het noemt. Ik wil dat denk ik ook snel vergeten want ik baal dan altijd dat ik gelijk aan het portioneren moet beginnen .