Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3203834
MillyMol schreef:Weet iemand een goede honden gedragstherapeut in de buurt van Purmerend?
Een half uur van Purmerend, woont gedragstherapeut Jolien Schat. Ze is sinds 1988 werkzaam als gecertificeerd kynologisch gedragstherapeut. Sinds 2003 is zij tevens als docent verbonden aan diverse opleidingen van de Martin Gaus Academie te Lelystad waaronder de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut. Sinds 1994 heeft ze tevens een hondenschool, De Bacchanten, te Hem (bij Hoorn).
Jolien is niet alleen heel ervaren, maar vooral ook ontzéttend goed. En - afhankelijk van wat er aan de hand is - kan het handig zijn dat ze tevens een hondenschool heeft. Niet alleen vanwege eventuele cursussen, maar zeker ook vanwege de gecontroleerde situaties die daar uit voort komen en die ze aan biedt als oefen-situatie indien van toepassing.
Ze is heel direct, sommige mensen vinden dat even wennen, maar het komt áltijd uit een goed hart. Ik train nu 15 jaar bij haar, met al m'n honden, en/want haar motivatie is onverminderd. We kunnen als er zich problemen voor doen áltijd bij haar terecht voor raad & daad. Ze draait klanten geen poot uit, ze heeft werkelijk hart voor haar werk.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door