Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Martine-Tom schreef:Ik ben met goudsbloem aan de slag, zelf calendulazalf, tinctuur en olie makenOh leuk! Welke olie gebruik je daarvoor?
De olie staat nu te trekken, op de snelle en de langzame manier, nog ff bijenwas scoren en dan kan de olie zalf worden
Lizzy schreef:Oh leuk! Welke olie gebruik je daarvoor?Gewone zonnebloemolie, wilde olijf gebruiken maar daar blijft de geur heel erg van hangen, dus er werd geadviseerd om gewoon de ubercheape zonnebloemolie te pakken, die schijnt ook "vetter" te zijn en dat is dan weer beter om er straks zalf van te maken.
Angelique schreef:Dat ziet er wel sjiek uit!Vond ikzelf ook en voor deze prijs maak ik hem zelluf niet beter... 9 tienen...
Pauline schreef:Wij roken sinds 13 februari met een tafelrookoven (op het gas), geweldig!!! En overheerlijk.Mooi!!
En dan maak ik ook nog dit zelf:
eelke schreef:Zou ik ook blij van worden!!Die hebben wij dus, echt een geweldig ding!
Ik zou nog wel eens zoiets willen, maar ik zou niet weten wat ik er in wil roken, maar gewoon voor de heb;
eelke schreef:Zou ik ook blij van worden!!Die gaan toch op het gas? Die heb ik altijd aan willen schaffen. Is dat makkelijk om te doen? Of staat dan je hele kamer vol rook? Dat kan ik niet hebben met een astmatische gaai.
Ik zou nog wel eens zoiets willen, maar ik zou niet weten wat ik er in wil roken, maar gewoon voor de heb;
BusKay schreef:We gaan weer een uitbreiding doen op malen, drogen en worst draaien...Me even in verdiept. Die dingen zijn 3 in 1? BBQ, rookoventje en vuurpot? Ook erg leuk. Ik ga me verder verdiepen. Wij willen ook roken. Alleen snap ik het verschil niet tussen koud en warm roken. Behalve dan de temperatuur. (Neem ik aan) want hoe kan je koud roken. Die rook zal toch gemaakt moeten worden? *****Sprak zij blont***
We gaan nu ook roken en wel met deze...
Dus soon hammetjes, makreeltjes, zalm, gerookt spek, gerookte worst etc. etc.
Ben zeer in m'n nopjes...
Sorry modjes.. foto een beetje groot.. maar hier stinken de potjes niet