Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door miik
#3194161
Een vriendin van mij is op zoek naar 2 nieuwe huisgenootjes, iets oudere kittens... Maar herplaatsers mag ook.
Ze hebben altijd poezen gehad, maar de laatste is alweer even geleden overleden. Super lieve mensen die erg goed voor hun dieren zijn ! Ze willen wel graag dat poeslief muizen (gaat) vangen.
Ik dacht misschien weet hier iemand iets ?
Door Droppie
#3194179
Bij ons in huis 2 kittens die een huisje zoeken, zie mijn oproep voor het zoeken naar een huisje. http://www.barfplaats.nl/forum/viewtopi ... 7&t=131433.

Ondertussen gaat het steeds beter met de socialisatie, maar ze zijn er nog niet, het is dus nog wel een projectje. Weet niet of je vriendin hier naar op zoek is.
Ze zijn buiten geboren dus verwacht wel dat ze van mams hebben geleerd om op muizen te jagen.
Ze zijn nu zover dat ze in de woonkamer komen kijken 's avonds en ze overdag liggen ze in een mandje/ reismandje de boel te bekijken.

Natascha en
Knuffels van Roady, Pepper, Odie en Peewee en opvangertjes Debbi en Vicki
Door miik
#3194191
Dankje ik heb het door gestuurd. Ze hebben eerder "projectjes" gehad, dus als ze voor deze poesjes gaan, dan weten ze zeker waar ze aan beginnen en ben ik ervan overtuigd dat het goed komt. Maar ik weet niet of ze dat willen..... wil je me een pb sturen met jouw telefoon/email gegevens ? dan zal ik dat ook aan haar geven !

Ik krijg een berichtje terug dat ze graag even met je wil overleggen, dus wie weet !!! :)
Door Siberienne
#3194247
Een collega van mij zoekt plekje voor haar twee katten ivm ernstige allergie bij haar kindje. Gaat om volwassen poesje en haar zoon, die ze liever niet wil scheiden. Moedrs is een met veel liefde opgevangen ex zwervertje, heel klein beessie. Dus mocht het met de kittens niks worden...
Door miik
#3194332
Siberienne schreef:Een collega van mij zoekt plekje voor haar twee katten ivm ernstige allergie bij haar kindje. Gaat om volwassen poesje en haar zoon, die ze liever niet wil scheiden. Moedrs is een met veel liefde opgevangen ex zwervertje, heel klein beessie. Dus mocht het met de kittens niks worden...
Wil je mij een pb sturen met naam/telefoon en email adres ? Dan ga ik dat ook doorgeven ? En als je een foto hebt...
Door miik
#3194379
hannabelgje schreef:Op fb stonden twee brits kortharen die een nieuw huis zoeken. Wegens omstandigheden.
Ik ben ze niet tegen gekomen,.. heb je een link voor me ?
Door Siberienne
#3194576
miik schreef:Wil je mij een pb sturen met naam/telefoon en email adres ? Dan ga ik dat ook doorgeven ? En als je een foto hebt...
ik heb je PB gestuurd en heb ook foto's maar krijg ze even niet geplaatst... maar kan ze wel doorsturen als je mij jouw email geeft.
Door saluki
#3194730
Mijn neefje heeft een poes die dringend geplaatst moet worden, is heel erg aanhankelijk. Zijn vriendin heeft astma. Ze is tien jaar gezond, kan volgens hem niet met kinderen en honden.
Door miik
#3194825
saluki schreef:Mijn neefje heeft een poes die dringend geplaatst moet worden, is heel erg aanhankelijk. Zijn vriendin heeft astma. Ze is tien jaar gezond, kan volgens hem niet met kinderen en honden.
De kleinkinderen zijn er wel regelmatig, sorry... Ze is met de andere mensen ook aan het mailen, dus ben benieuwd....
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door