Kim_S schreef:Moeten we dan meer dozen Roodkapje meenemen volgend jaar? Huurverhoging vanwege een nieuw fornuis
Hé, uitstekend idee, tack!
Alternatief hebben we nog ergens een balkon hangen dat wel een verfje kan gebruiken, mocht je de voorkeur geven aan betaling in natura.
@Algemeen - even een situatieschets: Herr Antje en ik zijn met z'n tweeën, en dus heb ik niet zoveel gaspitten en ovens nodig. Verder eten we veel rauw, wat ook geen fornuis vereist. Ik heb zelden meer dan twee pannen op het vuur staan voor het avondeten, vandaar dat 60 cm genoeg zijn. Mocht er toch een hele club komen eten, dan gooien we buiten het kampvuur aan met een grillrooster erboven.
Borletti had ik al voorbij zien komen, heeft in ieder geval rustiek in het assortiment. Smeg lees ik veel verschillende dingen over, ook behoorlijk negatieve. Falcon, La Cornue en Stoves ken ik niet, ga ik binnenkort eens op googelen (ben nu hard aan het werk namelijk
). Wat is er anders aan het koken op een La Cornue, Lida?
En heeft iemand een Aga? Ik bedacht me net dat Aga hier misschien helemaal niet handig is, want Aga's zijn altijd warm en verwarmen ook je huis mee, heb ik begrepen. Dat is op zich leuk, maar dan wordt ons knusse houtkacheltje werkloos, en dat is zieluuuug.
Een gewone losse slowcooker heb ik al, dus die functie is niet nodig. Ik kook ook nooit met vlees, dus uren sudderen is sowieso niet aan de orde hier.
Word hier wel heel hebberig van.
Dank voor alle tips alvast! Lizzy, heb je een fotootje van je Stoves?
@Annemarie: leg 's uit hoe zo'n Aga werkt? Heb er jaaaaren geleden wel iets over gelezen, maar dat is allang gedeletet uit mijn blonde hoofd.
Enne... ik kom je zeker een keer lastigvallen voor een demonstratie, wanneer ik weer in de buurt ben!