Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3164955
Hallo allemaal,

Omdat wij(ik) nieuw ben stel ik mij even netjes voor. Mijn naam is Frank Jongsma woonachtig in Emmeloord en heb een XL Pitje. Zijn naam is Tank en hij heeft vanaf hij bij ons thuis woonde altijd KVV gehad. Dit is ons altijd goed bevallen en Tank ook hehe. Maarja we zijn erg druk met het dier(apel en show training) en je gaat je automatisch ook verder verdiepen in het dier en zijn behoeften en zodoende had ik zoiets van "het eten, daar kunnen we nog in verbeteren". Zodoende een voedings specialist om hulp gevraagd betreft een schema en toen kwam ik er achter dat de vriezer  veeels te klein was om een degelijk maandelijks menu op te slaan want ja een goede 60kg aan hond en dan een ladenvriezer wordt wat krapjes. Nu eindelijk een echt vrieskist en gaat het echte barfen beginnen. Ik zeg tot wederhoren :)

Groetjes Frank & Tank
Gebruikersavatar
Door Dwienie
#3165066
Goed idee om een vriezer aan te schaffen, ik denk dat ik dat ook maar moet doen als we gaan beginnen met barfen. Hopelijk wordt mijn hond niet 60kg maar 45 zal hij waarschijnlijk wel worden :P
Door Lizzy
#3165073
Ik ben ook wel benieuwd naar wie die specialist is. Maar verder ben ik eigenlijk van mening dat je zelf dusdanig veel kennis van de materie moet hebben (op moet doen) zodat je zelf een menu kunt samenstellen. Dat is het hele idee achter BARF/zelf samenstellen. Ik zou je daarom alsnog van harte aan willen bevelen om je in te gaan lezen :)
#3165120
Anne in Duitsland schreef: Welkom op barfplaats!


Aaaah, my first Little vriezer... Ik weet nog goed hoe blij ik was met mijn eerste. Maar geloof me, nummers 2 tot en met 9 worden je net zo dierbaar, hoor!  :biggrin2:
Maf  :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

Welkom Frank!
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door