Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Dutchlincoln
#3164384
Hoi,

Laatst waren we weer vakantieplannen aan het maken, en willen we onze Rottie lekker 3 weken meenemen naar kroatie of italie. Maar... Hoe doe je dat met zijn eten??? Je kan niet ineens overstappen op brok... En om nou 50kg vlees in je tent teleggen bij 35 graden...
Hoe doen jullie dat??
Gebruikersavatar
Door Irta
#3164385
Volgens mij zijn hier niet lang geleden meerdere topics over geweest ;) Als je de beschikking hebt over vriesruimte op je vakantieadres zou ik gewoon voer meenemen. Zo niet, dan misschien naar houdbare vleesvoeding kijken (diverse opties). En het is natuurlijk ook mogelijk om aldaar op zoek te gaan naar voer (bv in de plaatselijke supermarkt)
Door Lizzy
#3164414
Je kunt ook een product als K9Natural meenemen. Dat werkt bij vrijwel alle honden goed.

Je kunt ook de eenvoudige versie van BARF voeren en elke dag wat eten voor je hond kopen. En dan koop je bijv. de ene dag een hele kip en die voer je aan hem en de dag erop koop je rundvlees en runderhart en kippenvleugels en die voer je aan hem en de dag erop bijv. kalkoenvlees met parelhoen of kwartel of iets waar je aan kunt komen. En al voer je 3 weken lang vooral kip en rund: is dat ook geen probleem. Want wat je dan doet, bij thuiskomst voer je dan gewoon een paar weken bijna geen rund en kip. Op vakantie kun je ook een paar keer per week een blikje vis in water of olijfolie (geen zonnebloemolie) erbij doen. En een rauw eitje. Of niet. Gewoon niet te krap kijken zeg maar.
Gebruikersavatar
Door Inge en Bono
#3164484
Pummeke ging mee naar Frankrijk. We hadden voor 4 dagen kvv mee; koelbox met koelelementen.
Daarna idd in de supermarkt gekeken. Op vakantie heeft zij kip, rund, kalkoen en konijn gegeten. De weken erna zat dit idd zeer weinig in haar menu (de weken ervoor ook geen kip en rund gegeven)
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door